Om blikk galleri


blikk galleri


Galleriet er etablert i en gammel stall på småbruket til Jorunn Kjær og Rolf Torkildsen i idylliske Gjerpensdalen, 5 km nordøst for Skien sentrum. Stallen er omhyggelig restaurert for å ta vare på den autentiske og unike stemningen som sitter i tømmervegger og hestenes spisetroer. Samtidig er det lagt vekt på å gi kunsten som vises en vakker, profesjonell ramme. 


Når du besøker blikk galleri kan du nyte en fantastisk utsikt over åkrene og det rike fuglelivet rundt Børsesjø. Denne kvaliteten appellerer til alle sansene og gir stedet en deilig ro. Perfekt når vi ønsker å gi publikum en uventet galleriopplevelse, et sted hvor kunsthåndverk av god kvalitet, gårdshistorie og vakker natur utfyller hverandre.


Siden 2019 har jeg invitert inn stadig nye lokale kunstnere og arrangert  4-5 utstillinger  i året sammen med meg. Det har vært givende, utviklende og morsomt. Men også krevende når jeg også skal ivareta egen utvikling og produksjon. Derfor ble det et taktskifte i 2023 ved at galleriaktiviteten ble redusert (JULEUTSTILLINGEN går som normalt) og jeg startet å fokusere på  deltagelse på utstillinger andre steder.


Men blikk galleri vil fremdeles være fullt av mine arbeider og være et pustehull for gode kunstopplevelser! Trenger du en gave eller noe til deg selv kan du gjøre som flere kunder har benyttet seg av; kontakt meg på mob. 98005487. Velkommen skal du være!Jorunn Kjær