Om blikk galleri


blikk galleri


Galleriet er etablert i en gammel stall på småbruket til Jorunn Kjær og Rolf Torkildsen i idylliske Gjerpensdalen, 5 km nordøst for Skien sentrum. Stallen er omhyggelig restaurert for å ta vare på den autentiske og unike stemningen som sitter i tømmervegger og hestenes spisetroer. Samtidig er det lagt vekt på å gi kunsten som vises en vakker, profesjonell ramme. 


Når du besøker blikk galleri kan du nyte en fantastisk utsikt over åkrene og det rike fuglelivet rundt Børsesjø. Denne kvaliteten appellerer til alle sansene og gir stedet en deilig ro. Perfekt når vi ønsker å gi publikum en uventet galleriopplevelse, et sted hvor kunsthåndverk av god kvalitet, gårdshistorie og vakker natur utfyller hverandre.


Galleriet er åpent hver onsdag og lokalene er alltid fylt med arbeider av lokale kunstnere sammen med mine egne. Gjennom året arrangeres 4-5 utstillinger sammen med stadig nye kunstnere som har et annet formspråk og materialvalg som likevel kommuniserer med eget uttrykk.  På den måten får jeg stadig utfordret meg selv i eget arbeid. På blikk galleri er kunstnerne bak arbeidene tilstede slik at du også kan ta en prat om hva du ser. blikk galleri skal være et sted det er morsomt å stille ut og besøke -rett og slett være et pustehull for gode kunstopplevelser!


Jorunn Kjær