Neste utstilling

blikk galleri i Gjerpensdalen er som skapt for juleutstilling og julestemning. Med 6-8 min. biltur fra Skien sentrum finner du det lille, sjarmerende galleriet i vakre omgivelser. Årets utstilling byr på et bredt utvalg av herlig kunsthåndverk fra lokale kunstnere.


* ANETTE KJELLEMYR er en allsidig keramiker. Hun lager både brukskunst og skulpturelle arbeider. Steingodsleiren brennes på 1260 gr og sporene etter dreieriller og fingre står igjen og synliggjør egenverdien og kjærligheten til håndverket. Anettes arbeider kjennetegnes ved at hun kombinerer dreiede brukgjenstander med humoristiske skapninger. Hun har siden 1998 drevet Alvehuset keramikk, og stilt ut på markeder og i gallerier over hele landet.


* HILDE IREN DØLHEIMs smykker/objekter gjenspeiler hvordan Hilde Iren inspireres av naturens formspråk og materialer. Det sort-oksyderte sølvet kombineres med porselen og ferskvannsperler. Eller hun tegner med sølvtråder og skaper små, spennende tredimensjonale detaljer i smykkene av sølv og stein. Du finner referanser til vegetasjon og naturens skaperverk i Hilde Irens vakre smykker.


* JORUNN KJÆR henter mye av sin inspirasjon fra natur og det mellommenneskelige; hva vi står i og finner glede i. Hun jobber med grafikk, maleri og skulptur. I den fargerike billedkunsten kombinerer Jorunn det skisseaktige med naturalistiske detaljer. Skulpturene hennes i metall og betong hinter til gammel tradisjonskunst som skjøre blonder eller rosemalingens bølgende linjer. Formen og bevegelsen som gir assossiasjonen.


Velkommen til et førjulsbesøk hvor latteren sitter løst og stresset tar pause!


26.november - 21.desember 2022

LØRDAG og SØNDAG kl. 13-16

ONSDAG kl. 15-18UTSTILLINGSPROGRAM


2022


26.november - 21.desember     

Juleutstilling, Anette Kjellemyr, Hilde Iren Dølheim og Jorunn Kjær

2023


2.februar                                      

RAKU-brenning med Ingvild Halvorsli og Jorunn Kjær


11 - 19.mars                                  

Keramiker og glasskunstner Bjørn Jenssen, Tone Kvam -maleri og Jorunn Kjær -grafikk, tegning, maleri, skulptur

                        

7 - 8.oktober                                

Fotograf Per Heimly, billedkunstner Espen Eiborg og Jorunn Kjær. Utstillingen er et samarbeid med Galleri Art Design.