Neste utstilling

Juleutstillingen på blikk galleri i Gjerpensdalen byr også i år på et spennende knippe med kunstnere og kunsthåndverk. Den hyggelige stallen er perfekt ramme for kunsten og julestemningen! Vi ønsker å gi publikum en uventet galleriopplevelse, et sted hvor kunsthåndverk av god kvalitet, gårdshistorie og vakker natur utfyller hverandre. Og bilturen ut på landet er kortere enn man tror!

 

Her skal hele familien ha glede av besøket; noen studerer kunsten og slår av en prat mens andre heller sitter rundt bålet eller utforsker området


Kunstnerne som deltar er flg:


INGVILD HALVORSLI  

keramikk-maleri

Ingvild er inspirert av natur og livet rundt seg, utforsker Ingvild brenneteknikker og glasurer i keramikkarbeidene sine. Hun tiltrekkes av kontrasten i det sarte og rå uttrykket når hun arbeider med keramikk og akvarell/maleri. Gjøglerassosiasjoner og humor lurer i skulpturene til Ingvild. 


BEATE LEHNE

grafikk

Beate jobber med grafikk, spesielt med den grafiske dyptrykkteknikken collagraphy.
Inspirasjonen hentes fra det nære og kontrastene i naturen. Som skjørheten i blomster og dyr og naturens voldsomme livskraft. Denne iakttagelsen kommer til uttrykk i vakker billedkunst. 

 

TONE GYRID NILSEN

Gullsmed-kunsthåndverker 

Sølvsmykkene til Tone er virkelig noe for oss stolte telemarkinger når hun friskt kombinerer det tradisjonsrike bunadsbåndet med Telemarkskua, froskeprinser og ”reddharer”. 

 

PERNILLE BACHE

kollasj-redesign

Pernille brenner for resirkulering og bærekraft. Hun har med seg sin egen kolleksjon CYKLbag – praktiske vesker sydd av gjenbruksmateriale, redesignede småpike kjoler og små kollasjer av gjenbrukspapir.

 

JORUNN KJÆR

skulptur-grafikk-maleri

Uavhengig om Jorunn arbeider med skulpturelle objekter eller billedkunst er bevegelsen og energien viktig i det hun ønsker å formidle. Inspirasjonen hentes gjerne fra hvordan ytre faktorer påvirker det indre landskapet.


UTSTILLINGSPROGRAM 202430.nov.-8.des.    Juleutstilling


Eventuelle andre utstillinger i løpet av 2023 vil bli annonsert her i tillegg på facebook og instagram