Neste utstilling

Etter en pause er blikk galleri klar igjen for ny utstilling. Denne gang med spennende kunsthåndverk og billedkunst av 3 lokale, entusiastiske kunstnere.


☀️Bjørn Jenssen er håndverksnerd og alltid sulten på utforske nye teknikker og materialer for å skape nye uttrykk. Han er glassblåser, keramiker, knivmaker og møbelsnekker. Bjørn har stilt ut i flere gallerier og hatt utsmykningsoppdrag. Til denne utstillingen har han med seg fargerike glass og keramikk i spennende former, selvfølgelig presentert på egendesignede hyller.


🌿Tone Kvams billedkunst skildrer hverdagslivet med humor og alvor. Selv beskriver hun stilen som eklektisk og bruker maleriet som kanal for å få fram et poeng. Med fargebruk, humor og psykologi peker Tone på situasjoner vi alle kan kjenne igjen. Tone har stilt ut både i Norge og utlandet.


🐝Jorunn Kjær veksler på å jobbe med billedkunst og materialbasert kunst. Alt etter hvor fantasien er rikest og hva hun har behov for å uttrykke. Er det fargene og penselstrøket som trigger formidlingsbehovet eller er det litt mer fysisk jobbing som å omskape metallet til noe svevende og skjørt..? Jorunn stiller ut fast i blikk galleri og har gjerne med seg flere lokale kunstnere når hun lager utstilling.

Vær velkommen og hjelp oss å spre budskapet🙏


Utstillingsperiode 11 - 19.mars 2023

LØRDAG-SØNDAG kl 13-16
ONSDAG kl 15-18


Utenom denne tiden er det bare å ringe mob. 98005487 så åpner vi


UTSTILLINGSPROGRAM


202311 - 19.mars                                  

Keramiker og glasskunstner Bjørn Jenssen, Tone Kvam -maleri og Jorunn Kjær -grafikk, tegning, maleri, skulptur


6 - 7.juni                              

Fotograf Per Heimly, billedkunstner Espen Eiborg og Jorunn Kjær. Utstillingen er et samarbeid med Galleri Art Design.


25.nov - 3.desember

Juleutstilling