Neste utstilling

I forbindelse med kunstfestivalen Greenlightdistrict 2021 arrangerer blikk galleri utstillingen Treklang. Utstillingen har fokus på skog, som også er temaet til årets kunstfestival. 


- Lene Aabjørnsrød har lenge arbeidet med trær og symbolikken i ord og motiver. Hennes silketrykk har et presist og delikat uttrykk, samtidig som motivene gir rom for refleksjon og gjenkjennelse. Hun stiller fast ut på flere gallerier i Vestfold og Telemark.


- Pål S Gunnæs presenterer i Treklang silketrykk og foto som viser en annen side enn hans ellers så fargerike og forenklede motiver. 


Han har siden 70-tallet hatt utallige separat - og fellesutstillinger, senest nå i sommer på Bølgen Kulturhus. Påls kunst er kjøpt inn av bl a Nasjonalgalleriet - Oslo og Kulturrådet. 

Silketrykk signert Per Kleiva, Morten M, Willibald Storn og Anders Kjær kommer fra Påls verksted - Jorunn Kjær veksler mellom ulike materialer som grafikk, maleri og skulptur. Til denne utstillingen viser hun skulpturer i metall og betong, silketrykk og tusjtegninger. Jorunn stiller ut fast i blikk galleri, enten alene eller sammen med andre.