blikk galleri


blikk galleri


Galleriet er etablert i en gammel stall på småbruket til Jorunn Kjær og Rolf Torkildsen i idylliske Gjerpensdalen, 5 km nordøst for Skien sentrum. Stallen er omhyggelig restaurert for å ta vare på den autentiske og unike stemningen som sitteri tømmervegger og hestenes spisetroer. Samtidig har vi hatt fokus på å tilrettelegge for  å gi kunsten som vises en vakker, profesjonell ramme. 


Galleriet har en fantastisk utsikt over åkrene og det rike fuglelivet rundt Børsesjø. Denne kvaliteten jobber vi kontinuerlig med å framheve og videreutvikle. Målet er å gi publikum en uventet galleriopplevelse, et sted hvor kunsthåndverk av god kvalitet, gårdshistorie og vakker natur utfyller hverandre.


Mine egne arbeider stilles ut fast i blikk galleri. Etter hvert har jeg også trukket inn andre kunstnere som har et annet formspråk og materialvalg, men som har paraleller til mitt eget uttrykk (bilder). blikk galleriet skal være et attraktivt og morsomt sted å stille ut og besøke, rett og slett være en oase for gode kunstopplevelser!


Jorunn Kjær