blikk galleri


blikk galleri


Galleriet er etablert i en gammel stall på småbruket til Jorunn Kjær og Rolf Torkildsen i idylliske Gjerpensdalen. Stallen er omhyggelig restaurert for å ta vare på spisetroer, grove tømmervegger og den unike stemningen i en stall som har huset gårdens hester. Samtidig har vi hatt fokus på å tilrettelegge for  å gi kunsten som vises en vakker, profesjonell ramme. 

Galleriet har en fantastisk utsikt over åkrene og livet rundt Børsesjø. Denne kvaliteten videreutvikles slik at uteområdet også blir et attraktivt sted å ta en pause og nyte utsikten og harmonien.


Målet er å gi publikum en uventet galleriopplevelse.  Et sted hvor kunsthåndverk av god kvalitet, gårdshistorie og vakker natur utfyller hverandre. Mine egne arbeider stilles ut fast i blikk galleri. Gjennom 2020 har jeg trukket inn andre kunstnere som har et annet formspråk og materialvalg, men som «snakker med» mitt eget uttrykk (bilder). Jeg ønsker at galleriet skal bli et attraktivt og morsomt sted å stille ut og besøke, rett og slett være en oase for gode kunstopplevelser!

Jorunn Kjær